caleidoscop dimineata la cafea

    Afisand povestea personala intr-o societate de consum, risc, darling, sa fiu neinteresanta. 

        Pe cine ar interesa darling, horoscopul personal, framantarile intime, restantele la intretinere, visele, dorintele de inaltare, barfele de la servici , colegii artagosi cu neimpliniri pe toate planurile, ciorba facuta aseara, certurile din casa, datoriile neachitate, rufele pregatite pentru spalat, detergentul de 0,15RON/ suta de grame luat de la colt. Pe cine ar interesa incercarile ratate de a ma lasa de fumat, abonamentul la Englami, magazinul second-hand, care ma anunta cu perseverenta de doua ori pe saptamana ca si-au reanoit colectia de ‘primavara-vara’ si, ma invita la o noua reducere de preturi? Pe cine ar interesa….  

        Am initiative de marca in ultimele saptamani. Self respectul se manifesta la diferite nivele, mintea cauta si gaseste solutii sa-si alimenteze ambitiile. Iar corpul care nici pe departe nu este al unei matroane romane, beneficiaza de noul, extraordinarul tratament: uleiuri fine, esente hidratante, masti purifiante, lipstick-uri pretentioase, ape de gura, ape de fata – ape de izvor, .…ma rog, produse ‘pretioase’ ce ofera desigur numai avantaje, si nu unul-doua ci mai multe avantaje. Si cand spun asta, darling, urmareste-ma: ce tinuta am! Mana-mi face volte in aer, clipesc des, zambesc, sanii-mi sunt in fata.

Infuzie autodidacta pentru schimbarea codului genetic. Ia, vezi, of course, ce mai femeie!   Corpul este multumit, mintea are insa, in flux continuu cautari, de exceptie!

       Am scopuri bine precizate! Exersez, probez, in curand bunul gust va fi un gest reflex. Citesc, darling, o revista de exceptie, exclusivista! Despre ‘oamenii care au dreptul’. Citesc o revista de milioane, la propriu si la figurat, imprumutata, o revista pentru barbati potenti financiari.

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :